IPB

ברוך הבא אורח ( התחבר | הרשם )

פורום משחקי תפקידים   

Reply to this topicStart new topic
> סקר שוק - קומיקס בישראל? o:, המנגה בישראל - לאן?
einatsu
הודעה Dec 16 2007, 02:18 AM
הודעה #1

משתמש מתקדם
סמל קבוצה

קבוצה: חברי כבוד
מ: חיפה
משתמש מספר: 50

היי חברים, מה ניש? 3:

אני יודעת שלא כתבתי כאן מלאאאאאאאאאאאאאאאאאא זמן, ואני מנחשת שהרוב כאן כברלא יזהו אותי. אז הצגה עצמית קצרה - אני עינת, בת 18 מחיפה, כרגע עושה שנת שרות באזור ירושלים.
לאחרונה אני במחסום אומנותי קשה, ובעקבותיו אני רוצה לבקש מכם משהו...

כבר המון זמן הייתי מהציירות האלו שהחלום שלהן היה ליצור קומיקס סטייל יפני, להשיק אותו לשוק המעריצים הרחב בארץ ולזכות בתהילה. אבל בואו נודה בזה- זה לא קרה XD
כשאני שואלת את עצמי למה - התשובה היחידה שעולה היא שאני לא יודעת מה ליצור. לא מבחינת רעיונות, טפו טפו טפו מאלה לא חסר לי. אני פשוט מאוד לא יודעת למה יהיה ביקוש. וזה מה שחשוב לי - שיהיה קהל שייחשף למה שאני אצור, לקבל ביקורת, להתפתח ובסופו של דבר לקבל מוצר שיהיה לו קהל יעד.
זה פשוט מאוד השלב הבא מעבר לשלב של "לכתוב למגירה" - השלב של להיחשף ולמצוא את קהל היעד ליצירות שלך.

וכן, אני רואה את קוראי המנגה בישראל, וספציפית חברי הפורום של אנימנגה, כקהל היעד העיקרי שהייתי רוצה ליצור בשבילו בהתחלה. למה? כי אני אוהבת את האנשים בפורום X3
(וכן, גם אם אני לא מגיבה פה, אני עדיין קוראת~ שלא תחשבו שאני לא מכירה את התגובות של רובכם (: )

השאלון הזה בנוי בעיקר למי שקורא מנגה או מי שהתחיל לקרוא לאחרונה. אפשר גם לענות על אותן שאלות בהתייחסות לאנימה - רק תציינו זאת לפני כן.
אז תכל'ס - הנה מה שאני שואלת אתכם, ואני מבקשת שתענו ברצינות.

-מה אתם אוהבים במנגה/קומיקס כאשר אתם קוראים אותה? סגנון ציור/עלילה מסויימת/הזרימה של הדברים...

-האם אתם קוראים סוג קומיקס אחר חוץ ממנגה?

-האם זה עקרוני לדעתכם שהמנגה מגיעה מיפן? אם כן, אז למה?

-קומיקסים בישראל: אורי פינק (זבנג!), שבתאי וכו' אומרים לכם משהו? מה דעתכם?

-קומיקס תוצרת מעריצים בסגנון אנימה - תקראו? מה הייתם רוצים שיהיה בקומיקס כזה? (דוג'ינשי, עלילות מסויימות, ציורים טובים/???...)

-ושאלה יותר משלי: אם אני מפרסמת כאן קומיקסים קצרים שמבוססים על סיפורים קצרים - תקראו כשתוכלו ותתנו תגובות על מה דעתכם?

אני יודעת שזה נשמע הכי מסחרי בעולם הסקר שוק הזה, אבל זה באמת חשוב לי. אני הרבה יותר אוהבת ליצור דברים בשביל אחרים מאשר בשביל עצמי. למשל מי שבאמת מכיר אותי יודע כמה אני אוהבת להכין צ'ופרים לחניכים XD
פשוט חשוב לי לשמוע מה אנשים רוצים. והכי כיף יהיה אם בעתיד תוכלו לפנות אליי בבקשות פרטניות~ אני קצת בבלוק אומנותי בזמן האחרון כי אני פשוט לא יודעת בשביל מי ליצור או מה...

ולאלו מכם שרוצים לדעת איך אני מציירת אז הנה קישור לגלרייה שלי בDeviantart.
אתם לא חייבים להסתכל... באמת XD
http://einatsu.deviantart.com/gallery/

ההודעה נערכה על-ידי einatsu: Dec 16 2007, 02:21 AM

--------------------
סנופקין הוא נח"לווי בשלב הבט"ש
"אחד אחד היו נאספים/מגודלי שיער ויחפים/ילדי הירח~ ילדים יפים..."
צ'אק נוריס לא מתבייש לתת לך שק של סנטימנטים
החשבון שלי בDeviantart~ ^^
Go to the top of the page

+Quote Post
Shouri
הודעה Dec 16 2007, 03:07 AM
הודעה #2

くたばれイギリス

קבוצה: חברי זהב
מ: גבעת ברנר
משתמש מספר: 1,594

-מה אתם אוהבים במנגה/קומיקס כאשר אתם קוראים אותה? בעקרון, העלילה. לדעתי היא חייבת להיום לא צפויה וזורמת כדי שאני אמשיך לקרוא את המנגה. [וחייבת לציין, לא מרוחה.] אבל, בלי ציורים טובים אני בספר שהרבה יסתכלו לכיוון של זה X:

-האם אתם קוראים סוג קומיקס אחר חוץ ממנגה? מדי פעם וובקומיקסים, אבל לא יותר מזה.

-האם זה עקרוני לדעתכם שהמנגה מגיעה מיפן? ממש לא, יפן זה לא המקום היחידי עם אמנים טובים ורעיונות טובים >:‎D אני לא יודעת בדיוק איך להגדיר את ההגדרה שלי למנגה, אבל בעיקרון, ביפן זאת סך הכל המילה לקומיקסים, לא?

-קומיקסים בישראל: אורי פינק (זבנג!), שבתאי וכו' אומרים לכם משהו? מה דעתכם? האמת שלא אהבתי קומיקסים ישראליים, במיוחד לא זבנג. כילדה, זה הפחיד אותי. @_@

-קומיקס תוצרת מעריצים בסגנון אנימה - תקראו? מה הייתם רוצים שיהיה בקומיקס כזה? (דוג'ינשי, עלילות מסויימות, ציורים טובים/???...) ברור שאני אקרא! אם הוא נראה טוב ומעניין, למה לא. ואני, אישית, תמיד מעדיפה דוג'ינשים קודם, אבל גם עלילות מקוריות יתקבלו בברכה D:

-ושאלה יותר משלי: אם אני מפרסמת כאן קומיקסים קצרים שמבוססים על סיפורים קצרים - תקראו כשתוכלו ותתנו תגובות על מה דעתכם? כן, למה לא? כמו שמגיבים כאן עם סיפורים, שירים וציורים של אחרים, מה רע בקומיקסים?

--------------------

+Quote Post
Only Entertainme...
הודעה Dec 16 2007, 03:25 AM
הודעה #3

You'll never relive it, think before you die

משתמש מספר: 713

-מה אתם אוהבים במנגה/קומיקס כאשר אתם קוראים אותה? סגנון ציור/עלילה מסויימת/הזרימה של הדברים...

סיגנון ציור בעיקר, גם הצורה של הטקסט והשתלבות הבועות דיבור חשובה מאוד מבחינתי.
אני יכול להנות רק מזה, גם אם העלילה לא תהיה הכי משהו אחרי הכל זה קומיקס.

אני קורא קומיקסים באותה תדירות של מנגה, מעטה מאוד.

ממש לא, פשוט בד"כ המקור יותר נידבק לעקרונות הציור המסורתיים.

חולק כבוד רב לאורי פינק. הוא חובב מנגה בעצמו. זבנג תמיד נחמד לקרוא, לי לא יצא לקרוא זבנג כבר הרבה מאוד זמן ט'ו , לא יודע לאן התגלגלו הדברים מאז.

-קומיקס תוצרת מעריצים בסגנון אנימה - תקראו? מה הייתם רוצים שיהיה בקומיקס כזה? (דוג'ינשי, עלילות מסויימות, ציורים טובים/???...)
כן ובדיוק מה שאני מצפה ממנגה רגילה.

-ושאלה יותר משלי: אם אני מפרסמת כאן קומיקסים קצרים שמבוססים על סיפורים קצרים - תקראו כשתוכלו ותתנו תגובות על מה דעתכם?

אני נוהג להעביר מבט על רוב הדברים אם זה יוצא מהכלל בצורה חיובית (או שלילית) אני מגיב.

--------------------
mother, father
look at your little MONSTER
I'm a hero, I'm a zero
I'm the butt of the worst joke in history
I'm a lock without a key
a city with no door
a prayer without faith
a show without a score
I'm a bad word, a wink, a nod, a shiver
an untold story
sex without purity
a creeping gray memory
▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼
I AM incomplete....incomplete....incomplete....incomplete
▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲
doctor, cure me
what is the cause of my condition
this madness shoots me
like bullets smashing glass in a silent movie
I'm a trap without a spring
a temple with no god
a jack without an ace
the tip of your tongue
I'm a promise, an unmailed letter
an unbuilt motor, deck without a joker
a creeping gray memory
▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼
I AM incomplete....incomplete....incomplete....incomplete
▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲
tell Saint Peter not to bet on me
I got a naked obsession
a good intention gone bad

Incomplete--Bad Religion

Www.ArabEmo.Com

Daxter Fan, Godot and Jericho
לשעבר

+Quote Post
Toya
הודעה Dec 16 2007, 06:01 AM
הודעה #4

משתמש מתקדם

קבוצה: רשומים
משתמש מספר: 2,108

נתחיל בכך ש... אני מניח שחברי אנימנגה בטוח שיקנו את יצירותיך המנגה אם תעשי כאלו.

זה כיף לי לקרוא, אני אוהב במיוחד אומור שרומז רמיזות מיניות, מתח לא יזיק.

לא.

אם היצירות לא באות מיפן אבל באות מקהילות אוטאקו אז לא.

רמה נמוכה למדי, אין כמו איכות של מנגה, שילמדו.

כן אני אקרא, הייתי רוצה השקעה, עלילה טובה, שיטיי (הומור), הכל מקורי, אקקי (רימיזות מניות קלות; קורע!), ציור מושקע.

כל עוד תפרסמי אקרא בשמחה בתנאי שזה מנגה, לא הוכל לסרב.

עריכה, מצפה כבר שתפרסמי, מתי?!

ההודעה נערכה על-ידי Toya: Dec 16 2007, 06:04 AM

+Quote Post
Stacy
הודעה Dec 16 2007, 08:32 AM
הודעה #5

The Bitter Taste of Coffee ♥
סמל קבוצה

קבוצה: מפקחים גלובליים
משתמש מספר: 826

הציור חשוב לי. אני לא אפסיק מנגה טובה רק בגלל ציור, אבל אני יכולה להנות הרבה יותר אם אני אוהבת את הציור. העלילה והדמויות צריכים להיות מעניינים ולא "יבשים".

לא.

זה לא עקרוני, אני פשוט אוהבת את הסגנון היפני יותר מהסגנון של הקומיקס האמריקקי.

לא קוראת אותם, לא אוהבת.

זו בערך אותה שאלה כמו מה אני אוהבת במנגה. X:

Can't see why not.

--------------------

PAPA ♥

+Quote Post
Tyrrex
הודעה Dec 16 2007, 02:31 PM
הודעה #6

משתמש מתחיל
*

משתמש מספר: 1,785

זרימה, בעיקר.. הרבה יותר קל להשאר נאמן לקומיקס/סידרה שעובדת לפי סיטקום/קטעים קצרים, בה לא ממש משנה איזה קומיקס קראת לפני או אחרי [כמו אזומנגה דאיו, או זבנג.].. אלא אם התכוונת למנגה עם כריכה קשה?

אחד הדברים שקשה לי איתם בסגנון המנגה הוא הדמיון בין הדמויות. [זה כבר לא ממש ככה, אף מנסיון, קשה לצייר אנימה ובכל זאת ליצור הבדלים משמעותיים בין הדמויות שלא מתעסקים על שיער/צורת-עיניים/גובה.], זה, ועיניים גדולות מידיי.

בעבר קראנו יותר~..

היה ועדיין. 'מנגה' זה הterm לקומיקס-יפני, ואני לא מבין למה להתעקש כלכך על לקרוא כך לקומיקס שלא נעשה בידי יפנים... מה הבעיה הגדולה בלקטלג את העבודה כ"קומיקס"?.. עם כותרת גדולה ורחבה כמו קומיקס תוכלי גם להכניס אלמנטים חדשים מעצמך, ולא ללכת לפי חוקים ברורים, שלא משנה כמה תקפידי עליהם, תמיד יחזור אלייך בבומרנג המשפט "אבל את לא יפנית!" ושום דבר לא יעזור.

הילדות, הנעורים... אני חייב המון לאורי פינק ואורי גרוס, על שנתנו לי את ה'זבנג!' על הראש ושכנעו אותי כי ישנה כזו ציפור - קומיקס ישראלי... גם אם עכשיו הציורים של פינק כבר ממש לא נראים לי, אני מעריך אותו מאוד.

קורא כבר שנים. יותר חשובה לי העלילה מהציורים, ובדואוג'ינשי חשוב לי שהזיווגים בין הדמויות יהיו לפי טעמי.

פרסמי ותגלי?~

--------------------
אנימנגה - אנימה מנגה
"Thank Nami--- I mean, Raki"

+Quote Post
Yagami
הודעה Dec 16 2007, 07:32 PM
הודעה #7

משתמש מומחה

משתמש מספר: 2,527

עלילה זה הכי חשוב, השאר זה כבר פחות משמעותי

יאפ. אבל לאחרונה לא יצא לי לקרוא קומיקס עם עלילה טובה~

כן. ההגדרה של מנגה היא קומיקס יפני. כל קומיקס שהוא לא יפני, הוא פשוט קומיקס.

אומרים לי משהו בהחלט, אבל אורי פינק הוא גרוע. ממש לא דוגמא לקומיקס טוב.

לא חושב שאקרא.

אני חושב שכן biggrin.gif

ההודעה נערכה על-ידי Yagami: Dec 16 2007, 07:35 PM

--------------------

+Quote Post
Shouri
הודעה Dec 16 2007, 07:38 PM
הודעה #8

くたばれイギリス

מ: גבעת ברנר
משתמש מספר: 1,594

QUOTE (Toya @ Dec 16 2007, 02:17 AM)
אקקי (רימיזות מניות קלות; קורע!),

הייתי חייבת אבל,
אני חושבת שאתה מתכוון לאצ'י.

--------------------

+Quote Post
Cnani
הודעה Dec 16 2007, 09:09 PM
הודעה #9

...always look on the bright side of life

משתמש מספר: 635

זרימה. אין ספק!
היו לא מעט אנימות\מאנגות שפרשתי מהם רק בגלל שהעלילה לא זרמה כמו שצריך.
גם הציור דיי חשוב לי- כי זה משהו שאני גם מוכרחה להתחבר. אם הציור לא טוב אז מן הסתם אני לא אהנה מהמאנגה כמו שצריך.
עלילה- כמובן, גם לוקחת חלק מאוד חשוב!
זה הכל שילוב של הכל- אבל בעיקר אצלי חשוב שהעלילה תזרום כמו שצריך ולא תתקע.

האממ.. פעם הייתי קוראת Xman וספיידרמן מאחי (הוא היה אוסף אותם בקביעות) אבל אחריי כמה זמן קצת ירד לי מזה.. אני כבר לא מתחברת לסגנון הריאלסטי הזה כל כך X:

לא ממש.. לא נראה לי שזה היה משנה לי כל כך אם המאנגה שלי ממקום אחר מלבד יפן..
לא נראה לי שזה לוקח חלק חשוב כל כך - לא אצלי לפחות.

יאפ.. גם אותם הייתי קוראת פעם- בקביעות (אני עדיין מרפרפת בזבנג מדיי פעם XD)
אני מאוד אוהבת את היצירות הישראליות- נותן תחושה מסויימת של גאווה ורק בגלל זה אני מוצאת את עצמי נמשכת יותר לקומיקס לסגנון ולאומן- במיוחד כמו זבנג כשהכל מטורף צבעוני ומוקצן 3>

ברור!!! אני חושבת שצריכים לעשות שוק קומיקס- כמו שעשו השנה אבל שידגישו גם את הקטע של המאנגות- כמו הקומיקט(ים) שיש ביפן..
עלילות ציור זה כבר העיניין של האומן- אני לא חושבת שזה יהיה חכם מצידי לפרט כי לא יהיה לזה סוף.
אבל בכללי כדאי שהעלילה תהיה מקורית ומרעננת והציור מן הסתם צריך להתאים לזה- סגנון ציור חדש ושונה- אבל בכל זאת בגדר האנימה ^^

בהחלט- אני אשמח מאוד לקרוא ולתת את דעותיי האישיות על היצירות שלך ^^

שיהיה בהצלחה ^^

--------------------

I'm sorry... I'm sorry for being a failure

+Quote Post
Silent Bob
הודעה Dec 16 2007, 09:23 PM
הודעה #10

x ๏̯͡๏) x

משתמש מספר: 856

קודם כל ודבר ראשון - התוכן. אם זה קומיקס עלילתי, ואם זה קומיקס קומי בלבד, חשוב שהתוכן יהיה מעניין. אם זה קומיקס עלילתי שתהיה עלילה טובה, ואם סתם קומיקס קומי (נניח אזומנגה או אפילו זבנג) שיהיה מצחיק ולא יחזור על עצמו. לאחר מכן חשובים לי הציורים - קשה לי לקרוא קומיקס שאני לא אוהב את סגנון הציור שלו / שאני לא מבין מה מצוייר בו.

כן. אני קורא קומיקס אמריקאי לפעמים (כרגע קונה בעיקר שתי סדרות - Wolfman החדש ואוגדנים של Spawn שזה מעולה), ואני מנוי לעיתון של זבנג שיש בו קומיקסים ישראלים שונים (לא רק אורי פינק!). אה, כן, וגם ווב קומיקס.

כן, כי מנגה זה קומיקס ביפנית. כל עוד הקומיקס שאתם עושים לא יפני, הוא לא מנגה. מצד שני, מה הבעיה לעשות קומיקס בסגנון יפני? זה עדיין כמו מנגה אבל זה נקרא קומיקס.
האמת שגם אם תקראו לקומיקס מנגה זה לא מפריע לי, כל עוד הקומיקס לא משווק כמנגה לכל דבר (מה שטוקיופופ עושים עם ה"מנגות" האמריקאיות המחורבנות שלהם).

כמובן... גדלתי על הקומיקסים של אורי פינק ואני עדיין קורא אותם ^^ אמנם אני כבר פחות אוהב את סגנון הציור שלו אבל אני נהנה מהעיתון של זבנג עד היום, כי יש בו הרבה קומיקסים שונים (סג פרסום סמוי). חוץ מזה אני מאוד מכבד את יוצרי הקומיקס הישראלים ואני חושב שהם עושים עבודה מעולה וצריכים להמשיך כך, כי תרבות הקומיקס צריכה להתפתח גם פה. מה גם שאני מכיר את אורי פינק אישית P:

שיהיה עם עלילה מעניינת או מצחיק, במידה והוא לכיוון של koma. חוץ מזה אם זה דוג'ינשי, שיהיה מעניין (wink wink) ומערכות יחסים מעניינות וכאלה.. אנערף. וכן, גם ציורים טובים זה כדאי, כי קשה לקרוא קומיקס שלא נעים לעין.

בטח! D:

--------------------

איך לעזאזל לא הייתי פה חצי שנה ולשיקי עדיין אין 10000 הודעות?

איכס אני שונא את המערכת החדשה.

+Quote Post
einatsu
הודעה Dec 17 2007, 02:58 PM
הודעה #11

משתמש מתקדם
סמל קבוצה

קבוצה: חברי כבוד
מ: חיפה
משתמש מספר: 50

תודה רבה לכל מי שענה על השאלות~ 3>

אני לוקחת בחשבון את כל מה שנאמר כאן. אני מתכננת לפרסם כאן איזה קומיקס קצרצר (3-4 עמודים) עוד 3 שבועות ואני אשמח אם תוכלו לתת לו ביקורת~
להתראות עד אז~ smile.gif

עינת

--------------------
סנופקין הוא נח"לווי בשלב הבט"ש
"אחד אחד היו נאספים/מגודלי שיער ויחפים/ילדי הירח~ ילדים יפים..."
צ'אק נוריס לא מתבייש לתת לך שק של סנטימנטים
החשבון שלי בDeviantart~ ^^

+Quote Post
Harpushka
הודעה Dec 17 2007, 08:16 PM
הודעה #12

תפוז חשאי

קבוצה: מנהלי פורומים
משתמש מספר: 1,573

בהתאם לז'אנר המנגה, מתעב קומיקסים או מנגות כבדות וטרחניות, אם היא שונן/פעולה, אני מצפה לעלילה ממוצעת וזרימה מהירה, ממנגת אימה אני אצפה לעלילה מצוצה ולסגנון ציור מפורט, מקומית אני פשוט אצפה לפאנצ'ליינים טובים ולאי מיחזור חומרים P:

קראתי פעם ספיידרמן. הפסקתי כשהבנתי שזה לא הולך להסתיים בקרוב.

אם זה לא הגיע מיפן אז זה פשוט לא יכול להיקרא מנגה.
מנגה-LIKE אולי. Manga styled גם יתקבל. אבל לא מנגה.

פאק. מאוד אהבתי את הקומיקסים של אורי פינק.
יוצר מוכשר ביותר~ (חבל שאני לא זוכר את השמות של הקומיקסים~
סופר שלומפר אולי? והחבורה של הנוסעים בחלל שהיתה פארודיה על סטאר טרק).

ציורים טובים, להעלות גירסאות מושקעות משלהם לחורים בעלילה שעלו במהלך הסדרה, וכמובן , פאנסרביס ^ ^ .

אני אקרא 3:
וגם אתן תגובות , לא פחות~

--------------------
How could I know, How could I know
That I'll get lost in space to roam for ever

+Quote Post
Fallen Angel
הודעה Dec 17 2007, 11:36 PM
הודעה #13

משתמש רגיל
**

מ: בבית
משתמש מספר: 3,038

-מה אתם אוהבים במנגה/קומיקס כאשר אתם קוראים אותה? סגנון ציור/עלילה מסויימת/הזרימה של הדברים...- תלוי בז'אנר .
כאוהב הרפתקאות מושבע אני אוהב יותר שיהיה קרב שיימשך פרק, או 2 ולפחות כמה פרקים קלילים שהעלילה לא תטוס תני לדמויות נופש

-האם אתם קוראים סוג קומיקס אחר חוץ ממנגה?- כן, מארבל smile.gif

-האם זה עקרוני לדעתכם שהמנגה מגיעה מיפן? אם כן, אז למה? לא, כל מנגה טובה בזמנה

-קומיקסים בישראל: אורי פינק (זבנג!), שבתאי וכו' אומרים לכם משהו? מה דעתכם? לא אוהב את זה.

-קומיקס תוצרת מעריצים בסגנון אנימה - תקראו? מה הייתם רוצים שיהיה בקומיקס כזה? (דוג'ינשי, עלילות מסויימות, ציורים טובים/???...) רשום בשאלב ראשונה בעיקר ציורים טובים כמה בדיחות והרבה אקשן

-ושאלה יותר משלי: אם אני מפרסמת כאן קומיקסים קצרים שמבוססים על סיפורים קצרים - תקראו כשתוכלו ותתנו תגובות על מה דעתכם? ברור!

--------------------
לופי המלך!
איזה סט אה?
אנימנגה - אנימה מנגה

תודה לי :)

+Quote Post
מאהו
הודעה Dec 18 2007, 12:54 AM
הודעה #14

שפחת שוקו חמקמקה

משתמש מספר: 207

בערך מה שאמרו למעלה, רק שגם מאוד משנה לי המרקעים ;-; כאילו, קראתי את המנגה של גאש בל וזה הרג אותי שם. אבל זה רק אני... ;^^

לא. קראתי פעם קומיקס תלת-מימד של ספיידרמן, איכס.

כי בד"כ זה הרבה יותר מקצועי? XD;

אממ... פעם פגשתי את מר. פינק, פנים מול פנים, והוא לא היה נחמד ;>>

עלילה מקורית זה הדבר שהכי חשוב לי.

בוודאי.

בהצלחה אם הפרוייקט, אם תממשי אותו ^^;

--------------------

תודה הילה ;ם;

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 משתמש(ים) קוראים נושא זה (1 אורחים ו 0 משתמשים בלתי-נראים)
0 משתמשים:

גירסת Lo-Fi הזמן כרגע: 3rd September 2010 - 02:45 PM

קהילת אנימה ישראלית | לוח ציור אנימה ישראלי | אנימה ישראל | אנימה בלוג

eXTReMe Tracker