|
  |
לימוד יפנית-רשימת אתרים, קישורים-בחינם-אתרי לימוד, מילונים, כתיבה |
|
|
|
|
Aug 7 2007, 08:58 PM
|

משתמש מתחיל

קבוצה: רשומים
משתמש מספר: 2,185

|
הנה רשימה של אתרים ללימוד יפנית: תוכן:1. לימוד בחינם_ 2. לימוד כתיבה על דף__ 3. מילונים (און-ליין)___ 4. תוכנות להורדה____ 5.כתיבה והצגה במחשב_____ 6. הדפסת דפי אימון ביפנית1. אתרים ללימוד יפנית בחינם:japanese-online-אתר מעולה אני משתמש בו מומלץ (כותבים ביפנית משעור 6 ומעלה) -דורש הרשמה אבל שווה ( *****) לכניסה לחץ כאןfree japanese lessons-אתר מעולה הכל מוסבר טוב אני משתמש גם בו - לא דורש הרשמה ( *****) לכניסה לחץ כאןteach yourself japanese-אתר מצוין קצת מבולגן - לא דורש הרשמה ( ****) לכניסה לחץ כאןKids web Japan - אתר מצויין עם קריין שמקריא את הכל בקול ברור ממומלץ -קרדיט ל-moti-san - לא דורש הרשמה - ( *****) לכניסה לחץ כאן2. לימוד כתיבה על דף:japanese writing-אתר מצוין מכיל את כל הקאנה והרבה סמני קנג'י מדגים באנימציה שווה! - אין צורך בהרשמה ( *****) לכניסה לחץ כאן*גם באתר "teach yourself japanese" יש קורס מצויין עם משחק לזיכרון3. מילונים און ליין:japanese-online-מילון מצויין מאנגלית ליפנית וההפך ומפרש גם צורות של קאנג'י לקאנה שווה! - אין צורך בהרשמה ( *****) לכניסה לחץ כאן4. תוכנות:kana-kun demo-תוכנה מצוינת ללימוד קאנה אך אם הרבה מגבלות ( ****) להורדה לחץ כאן5.הצגה וכתיבה במחשב:הצגה:בכדי להציג טקסט יפני במחשבכם (במקום מלבנים) עליכם ללכת ללוח הבקרה (Windows xp)(במצב תצוגה קלאסית-לחצו בצד בכדי לעבור לתצוגה זו) ומשם לאפשרויות אזור ושפה ולחצו על הכרטיסיה שפות ורדו לסעיף תמיכה בשפות נוספות ושם שמנו ב-וי את התקן קבצים עבור שפות מזרח אסאתיות ואשרו את ההודעות הבאות!כתיבה:קודם כל מלאו אחר ההוראות בהצגה! לכו לסרגל השפה (במקרה שלא נמצא רדו לסימן @*@) ולחצו עליו עם העכבר הימיני ואז על הגדרות ואז על הוסף והוסיפו יפנית ובלוח מקשים סמנו עורך שיטת קלט IME. לכו למקום שבו ניתן לכתוב והעבירו את השפה ליפנית (ברגע זה יש לכם כ-3 שפות במחשב ולא 2 כמו קודם)(JP) ולחצו בעזרת העכבר הימיני על סרגל השפהעל התאם את מיקום רצועת השפה ואז יופיע לכם A לחצו עליה ואז על הסמל של היראגאנה. @*@-למי שלמעלה איבד את סרגל השפה מי שמצא שידלג! לחצו ימיני על שורת המשימות (הכחול שלמטה) לכו לסרגלי כלים ואז שמנו סרגל השפה! איך כותבים?אחרי שהעברתם להיראגאנה לחצו במקלדת למשל על TO ולאחר שתכתבו תופיע האות טו, אם נכתוב inu (כלב)יופיע פס מתכת למילה-זה אומר שהיא בעריכה-מקש רווח מעביר בין צורות הכתיבה שבהין ניתן לכתוב את המילה וגם בין סימני הקנג'י ואנטר יוצא מהעריכה ולאחר שיצאנו מהעריכה כל המקשים חוזרים לתפקידם הקודם! ובשביל להדגיש עם צו קטנה כתבו את האות פעמיים לדוגמא mma!6. הדפסת דפי אימון ביפניתדף כתיבה משבצות גדולות ריקות להורדה לחץ כאןדף כתיבה משבצות קטנות ריקות להורדה לחץ כאןדף אימון היראגאנה להורדה לחץ כאןדף אימון קאטאקאנה להורדה לחץ כאןתהנו אם יש בעיות תגיבו או עוד אתרים תגיבו ואז אני אוסיף/אתקן לביא
--------------------
ラヴィ-Lavi
|
|
|
|
|
|
|
|
Aug 18 2007, 03:37 AM
|

משתמש מתחיל

מ: ירושלים
משתמש מספר: 2,349

|
וואו, כל הכבוד לך! תודה רבה! אני חדש פה, ואומנם אינני מעריץ של סרטים מצויירים ביפנית (על אף שיש סדרה אחת שבה אני נהנה לצפות - "יממוטו הסעות"), אך אני חושב שהיפנית היא שפה מאד יפה. אולם, אני לא חושב שאצליח באמת ללמוד לחבר משפטים ו/או להביע את עצמי ביפנית (למעט מספר מילים / משפטים ידועים), אבל תמיד אפשר לנסות  . בכל מקרה, אני רוצה להודות לך שוב.
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
|
Aug 18 2007, 04:19 PM
|

משתמש מתחיל

|
בעודי מחפש ברחבי האינרטנט אתרים נוספים ללימוד יפנית, מצאתי את האתר הזה, שמלמד בצורה טובה מאד. אמנם הוא לא נכנס יותר מדי לעומק, אך ניתן לשמוע את ההגייה המדוייקת של המילים על-ידי קריין. מומלץ!
ההודעה נערכה על-ידי Moti-san: Aug 18 2007, 05:47 PM
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
|
Sep 8 2007, 04:41 PM
|

משתמש רגיל

מ: כדוה"א
משתמש מספר: 2,475

|
אני מכירה את האתרים האלה! אני בעצמי התחלתי ללמוד דרכם יפנית לפני כחודש  אני כבר יודעת את הקאטאקנה בעל פה, וגם את ההיראגנה בערך, אבל קאנג'י זה כאב ראש X_X בכל מקרה, לעצלנים שאין להם כוח ללמוד יפנית ורוצים להבין מה כתוב או לנסות לכתוב משהו אז אני מכירה אתר שיכול לתרגם לכם מיפנית לאנגלית והפוך, ויש שם גם עוד שפות למי שמעוניין. האתר
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
|
Sep 12 2007, 07:17 PM
|

משתמש מתחיל

|
| QUOTE (vamp @ Sep 3 2007, 01:24 PM) | | QUOTE (Moti-san @ Aug 18 2007, 02:24 PM) | בעודי מחפש ברחבי האינרטנט אתרים נוספים ללימוד יפנית, מצאתי את האתר הזה, שמלמד בצורה טובה מאד. אמנם הוא לא נכנס יותר מדי לעומק, אך ניתן לשמוע את ההגייה המדוייקת של המילים על-ידי קריין.
מומלץ! |
האתר הזה מדיוק ? כאילו הם מדייקים במה שהם אומרים וכל זה ? ואיזה אתרים הכי טובים ללימוד יפנית ?
|
תראה, אני לא מומחה ביפנית, אבל אני חושב שאכן אתר זה מדוייק (לפחות לפי מה שאני ראיתי).
לשאלתך השנייה, האתר הטוב ביותר, שלדעתי, קיים הוא האתר שהוזכר בסעיף מס' 1 בהודעת הפתיחה של האשכול. באמת יופי של אתר.
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 משתמש(ים) קוראים נושא זה (1 אורחים ו 0 משתמשים בלתי-נראים)
0 משתמשים:
קהילת אנימה ישראלית | לוח ציור אנימה ישראלי | אנימה ישראל | אנימה בלוג
|